AUTAMME AINA! Soita 050 3661 543

RAUMALAISTA OSAAMISTA JO VUODESTA 2000

RAUMALAISTA OSAAMISTA JO 18 VUOTTA

Arkistojen tuhoamiset

Tietosuojalaki astui voimaan 1.1.2019

Arkaluontoinen tieto on vaarallista ongelmajätettä. EU:n tietosuoja-asetus asettaa jopa useiden miljoonien rangaistuksia tietosuojan
rikkomisesta. Henkilötietoja on käsiteltävä huolellisesti. Tietoja saa säilyttää vain sen ajan kuin on tarpeen.  Sen jälkeen ne tulee hävittää tietoturvallisesti.

Asetuksen myötä sanktiot sidotaan yrityksen kokonaisliikevaihtoon. Sakkomäärät ovat suuria jopa 20 miljoonaa € tai 4% yrityksen maailmanlaajuisesta kokonaisliikevaihdosta.

Tietojen käsittely ja säilytys niin paperilla kuin kovalevyllä on harkittava tarkkaan. Henkilön nimi ei välttämättä ole yksilöivä henkilötieto, mutta tietoja yhdisteltäessä on kyse hyvin nopeasti henkilötiedosta.

Esimerkiksi tietokoneiden kovalevyiltä harva pystyy hävittämään tietoja vaaditulla tavalla, eli vanhat käytöstä poistetut koneet OVAT TURVALLISUUSRISKI.

Hävitämme vanhat arkistopaperit sekä tietokoneet tehokkaasti ja luottamuksellisesti. Paperit murskataan ja poltetaan niin, että mitään ei jää jäljelle. Tietokoneiden tietoa sisältävät osat poistetaan koneista ja murskataan. Kaikki metallit kierrätetään.

Saatte halutessanne myös  vaitiolositoumuksen.1.1.

Konttorimixiltä saat seuraavat vaihtoehdot tuhouspalveluun:

Omistusastia

  • Lukollinen jäteastia tietoturvakannella 140 L 
  • Ennalta sovittu kiireetön tyhjennys 
  • Pikatyhjennys, astian palautus seuraavana päivänä 
  • ATK-laitteiden hävitys ja metallin kierrätys 

Kertaerä

  • Isommat erät hävitetään erikseen sovittaessa ja hinnoitellaan tarjouksen mukaan, kun määrä on tiedossa.